Спiраль часу

Вадим Лымарь
Вир минулого століття
В гирлі часу прогорів
І повстало розмаїття
Сьогоденних кольорів.

Тільки юність – буйна квітка,
Стерла вічності мораль,
Що історія – це чітко
Намальована спіраль.

І взялася руйнувати
Мури спадщини в собі,
Задля спроби збудувати
Плідне щастя на журбі.

Та наступні покоління
Принесуть своє майно
І без докорів сумління
Змелють спадщину в лайно.