Ким я хочу стати

Нюша Анисимова
Твір учня 4-А класу з українськоі мови


Коли  я  був  іще  малим  хлопчиськом,
То  мріяв  стати  я  міліціянтом.
Хотів  ловити дуже я  злочинців,
І  міста  спокій  щоб  охороняти.

Про  цирк я потім мріяти  почав.
Хотів  я  бути  іллюзіоністом.
Я  різні  трюки,  фокуси  вивчав,
Та  точно  знаю  -  буду  я  артистом.

Я  буду  грати  ролі  в  п'есах  рвзних
Так,  щоб  завжди  в  театрі  був  аншлаг.
Зриватиму  я  шквал  аплодисментів,
Пишатись  мною  мама  щоб  могла.

18.05.2015