15. 57 Думи моi

Василий Марценюк
Думи мої, думи мої,
Лихо менi з вами...**
Ми жили в однiй сiм"ї,
Стали ворогами.
Пiдколодним гадом влiз
В серце України
Пробандерiвський фашизм
-Україна гине.
Вже прийшли до влади ,бач,
Звичайнi бандити,
Сiють злиднi,горе,плач,
Товстосуми ситi.
I стурбованi одним
Штатiв сателiти,
Щоб на згарищi твоїм
Свої руки грiти.
Miй народе, схаменись!
Глянь же правдi в очi,
I ретельно придивись
Чого i хто хоче.

**Слова iз вiрша Т.Г.Шевченка.

  16.05.2015