Я иду по дороге земной. из Любовь Дементьева 2

Елизавета Судьина
I'm walking the road of the Earth - so close to the edge.
I see the sky above the head - low, low.
clouds draw their hands to me - to embrace,
I'm - the favorite daughter of Our Father - and I'm holy!

I am calm if death to me suddenly will approach  -
Because the earth's flesh is arranged so.
It may take the death of my body but not the soul:
I will hear these words: "Come to the feast, daughter".

I believe it will happen with me, Our righteous God,
As a stranger that goes home - I am so weary ...
Help me to go forward, closer to the sky
I believe I'll see the Holy Image of Jesus there.

http://www.stihi.ru/2015/04/22/2174

Я иду по дороге земной
Любовь Дементьева 2

Я иду по дороге земной - край уж близко.
Вижу небо над головой - низко, низко.
Тянут руки свои облака - обнимая,
Я - любимая дочь Отца - в Нём святая !

Если смерть вдруг ко мне подойдёт - я спокойна
Потому что земная плоть, так устроена.
Может смерть моё тело забрать, но не душу:
"Заходи дочь на пир" - слова, я услышу.

Верю я, что так будет со мной, Боже правый
Я, как странник идущий домой, так усталый...
Помоги мне идти вперёд к небу ближе,
Верю Образ Иисуса святой я увижу.