Мальчик-оригами. из Алина Серегина

Елизавета Судьина
Forgetting that poets - are little mages
I stand as a column, my face flushed crimson,
Before a cute boy that is made from paper,
On piece of which I wrote once his image.

I was always told that I am clumsy, handless,
that I wrote a phantom, they say, and what for?
But he stands, so beautiful - in the line pants
And the plaid shirt, like a sheet of a notebook.

With a broken heart (you shoud read - a washtub)
Understanding: it's time to elope by running,
I become again as an open fire
And I kiss the hand-made boy-origami.


Мальчик-оригами
Алина Серегина

Позабыв: поэты - немного маги,
Я стою столбом, раскрасневшись ало,
Перед милым мальчиком из бумаги,
На которой образ его писала.

Мне всегда твердили, что руки-крюки,
Что пишу фантом, мол, чего же ради?
Он стоит, красивый - в линейку брюки
И рубашка в клетку, как лист тетради.

Но с разбитым сердцем (читай - корытом),
Понимая: время спастись бегами,
Обращаюсь снова огнём открытым
И целую мальчика-оригами.