Бабусина мрiя

Наталья Светлая 7
Недарма в народі кажуть,
Що старе - то що мале.
Казочку онучка просить,
А я мрію теж про це.

Бавиться мала Дануся -
Залюбки підтримаю.
В світ дитинства повернуся
Разом із дитиною.