Хiба не чудово

Наталья Светлая 7
Хіба не чудово, що сонечко сходить,
Що пісеньку півник ранкову виводить,
Що хмарки у небі кудись поспішають,
Що люди на вулиці щиро вітають?

Хіба не чудово, як мир на Землі,
Як дітки сміються не тільки вві сні?
Хай проклята буде навіки війна,
Бо смерть і розруху несе нам вона!