Яблучка для мами

Наталья Светлая 7
Яблучка червоні
В нашому садку,
Запашні, рум'яні...
Хоч одне зірву.

Але ще маленький,
То й не дотягнусь.
Та як підросту я,
Гілочку нагну,

Яблучок червоних
В пазуху нарву,
Побіжу додому,
Маму пригощу.