Полозкова В свежих ранах крупинки соли English

Евгения Саркисьянц
My fresh wounds got salt grains in them.
Fields of rye sway behind closed eyes.
Never once I have feared pain, –
Only lies.

Gypsy wagon’s speeding ahead. 
The zip code is Eternity.
Never once I’ve wished someone dead, –
Only me.

***
В свежих ранах крупинки соли.
Ночью снятся колосья ржи.
Никогда не боялась боли -
Только лжи.

Индекс Вечности на конверте.
Две цыганки в лихой арбе.
Никому не желала смерти.
Лишь себе.