Сонет

Игорь Скрягин
Переживи всех.
Do you relive all.

Переживи вновь,
Do you relive more,

словно они -- снег,
If they all are snow,

пляшущий снег снов.
That from your dreams falls.

Переживи углы.
Do you relive sharps.

Переживи углом.
Do make this by will.

Перевяжи узлы
Do tie up knots once

между добром и злом.
Between good and evil.

Но переживи миг.
But do you relive blink

И переживи век.
And do relive age.

Переживи крик.
Do you relive scream.

Переживи смех.
Do you relive stage.

Переживи стих.
Do you relive verse.

Переживи всех
Be brisk just and forth.