Hur vackra sno i varens slut

Тимур Тимофеев
Hur vackra sno i varens slut,
Paminde han, som vintern borjad,
Nature andades, det folja
Med svalkan, som var vit och tyst.

Som om November ar idag,
Det ar April och sno pa faltet;
Finns ingen rost, finns inga flojt det,
Men andas lugnt det kanna jag.

Och himmelen ar gra just nu!
Och ar mulet med for snoblandat;
Dar skogen mork, men inte downbeat,
Jag tittar dar och tanka ro.

29/05/2015
не судите строго