МАМА

Иринка Николенко
Встала мама с позаранку
Отцуралася снiданку
Тай гайда усiм годить
Рiзнi доброщi робить

Всяк про все потурбватись
Привести до ладу дiм
Щей при цьому посмiхатись
Та тепло даруя всiм

Те що спину ломить втома
Мозолi саднять  нестерпно 
Головне що спокiй вдома
Посмiшки на лад дотепно

Щоб не трапилось чи сталось
Заспокoiть все матуся
Та  коханням поверталось
I вiдразу посмiхнувся

Головне не тi скарби
Що проводять в свiт забави
Найцiнiше  Очi мами
Щоб не було в них  журби !


31. 05.2015 р.