Кличе муза

Татьяна Конюшенко
Кличе...
Кличе Муза у свій край,
У той край, де світанкОві квіти,
Де рожевий первоцвіту плай,
Де думок мережжя розмаїте...

Кличе...
Кличе муза за село,
За село, де молодяться трави,
Де весни кульбабкове вино,
Де бринять легендами отави...

Кличе...
Кличе Муза у політ,
У очищене блакиттям лоно,
Де серпанком промениться світ,
Де чар-сонцем проростає слово...

Кличе... Кличе Муза...

2010