Вкусное сердечко

Вита Перепелица
Вкусное сердечко -
на ладошке дочки,
Алая клубничка -
с грядки плодосочной..

02.06.15.

Фото автора

Сердечно БлагоДарю Олену Ра за прекрасное посвящение:
"Мала помічниця
збирала полуниці:
в маминої доні
сяє на долоні
ягідка - серденько
велика гарненька,
як само кохання -
подарую мамі!
Віта, гарно та душевно, чудові світлини,
Щиро дякую! "

Олена Ра   18.06.2015 22:17   •