Тече р чка в син море, та не вит ка

Ксю Север
Тече річка в синє море, та не витікає.
Хтось шукав свого кохання, а його немає.
Чи дівчина синьоока взяла із собою,
Чи хлоп'ята взяли гратись всією юрбою.

А річка тече, все тече у те море.
Коли як хтось знайде - не знатиме горя.
Кохання - цілюще, загоює рани.
Кохання руйнує й залізні кайдани.

А річка тече, її море приймає.
Та де те кохання ніхто і не знає.
Шукає, шукає і не знаходить,
І так по всьом світі у пошуках бродить.

Та ти пам'ятай, що шукавши не знайдеш.
Воно саме прийде, коли ж зачекаєш.
Чи рік, чи то тиждень, а може і нічку,
Чекай як те море чекає на річку.