Й не снилось нам

Татьяна Конюшенко
Свої – своїх...
Невже не гріх?
Й не снилось нам:
У душах злам.
Пульсує струм...
Вервечки трун...
У серці лід –
Провісник бід.
БрехЕнь візок –
До прірви крок...
Цінуймо мить,
Хоч і болить...
Кріпися, друг,
Війна навкруг.
Свої – своїх...
На плечі – гріх.

02.06.2015