About Thieves from M. Plеt

Анна Регулянт 2
- It's horrible! All over, there are thieves
and stealing!
I'm turning on at night the lighting on the ceiling.
Life's so scary!
- Yes, it is, You're right!
The light for what?
Each Thieve has his flash-light.

Оригинал
Плет Мария

О ВОРАХ

- Кругом воруют! Ужас! Вор на воре!
Свет не гашу я на ночь в коридоре.
- Жить стало страшно...
- Ох, не говори...
- А свет зачем? У них же фонари!