Завiтаю в Шепетiвку...

Геннадий Сивак
Завітаю в   Шепетівку,
Гляну в  рідні  очі,
Знов відвідаю домівку,
Навіть серед ночі,
Вулицями помандрую,
З музеєм побачусь,
Як по рідному нудьгую,
За усе пробачусь.
Ще й  за довге розтавання,
З лісом, що шепоче,
Про відсутність на Майдані,
Був би там охоче.
Час біжить, мов вітер в полі,
Зустріч, не розлука…
За усе ми вдячні долі,
Бо вона наука…
Місто миле привітаю,
Після Верховини,
До Шанхаю завітаю,
Та до парку, у соснині.
Там донині гарно, знаю…
Серцю радісна мандрівка,
Місто  юності вітаю,
Завітаю в     Шепетівку…



Автор Геннадій  Сівак.
30  травня  2015 року.