Кра на це ми!

Наталья Гуркина 2
Країна починається з людини,
Із папірця, що викинув в смітник,
З любові і поваги до дитини,
Із цінностей, які плекати звик.

Країна - це хороша, чесна влада.
Там править мудрість, совість і любов.
Країна - це одна міцна громада,
Яка цінує звичай праоснов!

І як би не шукали інше небо,
Була і є одна у нас земля.
Щоб щось змінити, усвідомить треба,
Що Україна - це є ти і я!