Зм ни в дбуваються

Наталия Боровская 2
Для чого я живу – не знаю,
Для чого голову схиляю,
Перед образами й сварками
«Шукаю голку» під ногами?

Хай краще мовчки одвернуся,
Чи гіркими слізьми заллюся.
Хай гірше буде лиш мені,
Аби уникнути брехні.

Вуста німіють від скандалу,
Й даю себе всім на поталу.
…Таке ж німе й життя моє –
Стоїть, мовчить, і вже гниє.

Все! Годі! Досить! Пробудилось!
Ісусу в ноги поклонилась.
Він дав упевненість у віру,
Й за чуба витягнув із виру.

Сонцем освітлену дорогу
Він розстелив мені під ноги.
Вперед  я нею швидко йду
Туди, де вже нема страху.

Там квітне вічний диво-сад,
Й радує око зорепад.
Там щастя, воля і добро,
І чисте від гнилля нутро.
09.05.15