Не можу заснути

Надежда Рубан
Не  можу  заснути.


Не  можу  заснути
Цієї  я  ночі,
Так  хочу  побачити
Смарагдові  очі.

Так  хочу  у  долі 
Тебе  я  украсти,
В  обійми  гарячі
Твої  ще  раз  впасти.

Так  хочу  тепло
Тобі  віддавати,
 І  вічне  кохання
Тобі  дарувати.

З  тобою  лиш  хочу
Я  ліжко  ділити,
І  як  мені  все це
У  долі  просити ?


Так  хочу  з  тобою
Дивитись  на  зорі
І  літній  світанок
Зустрічати  у  полі.

І  разом  життя
Згортати  в  сувій ,
Чому  ти  чужий, 
А  не  мій ?..

автор; Н.П.Рубан.