Шовкових споришiв тендiтний дотик

Марина Степанская
Шовкових споришів
Тендітний дотик.
У хатці з комишів
Леліє ґнотик –


Там сонечко до сну
Вмостилось. Тихо…
Ліг місяць на сосну,
Молочно диха.


Хор коників сюрчить -
Й рунА(1) з твердІні (2)!
Замріяно турчить
Струмочок. Тіні


Вистромлюють носи,
Ідуть навшпиньки,
І крапельки роси
З нічної синьки


На шовк із споришів
Зсипають рясно…
Розкрилення душі -
Дитинство ясне…



12/06/2015


(1) рунА -лунА, відлуння
(2) твердІнь - небеса, небозвід

(продовження теми - у вірші "Життя - пречудний твір" http://www.stihi.ru/2018/02/16/7497 )