АК

Галина Недашковская
Блават небес -
манливий і оманний
та кличе нерозумні наші душі
в стрімкий політ.
І терпкість мрій останніх
вплету в вінок
з любистку, м’яти й ружі...

вплету в вінок
духмяність лип і  рути,
закоханість травневу в сиві трави...
і сколихнуться росяні отави...
чи спробуєш тепер мене забути?