Нова пательня

Александр Тагаев
Стояв на зупинці з новою пательнею у руках
Замотаною у папір
І уявляв як додому прийду
Добре помию її
Потім висушу на вогні
Трохи олії додам
Підсмажу собі овочеве рагу

Такі думки були в моїй голові

Уявіть собі
Наскільки щасливим я був
Коли на зупинці стояв
На маршрутку чекав.