Давай...

Игорь Скрягин
Грустит за окошком осень,
Васk window is sadding autumn,

И ветром опять мне в душу...
And windy’s again my soul…

Давай этот город бросим!
Let us now this city throw

Найдем потеплее сушу.
Away and let’s find a warm land.

Найдем посинее море.
Let us find a sea that’s blue more.

Я знаю такое место.
I know such a place of weather.

С зимою мы в вечной ссоре –
With winter we are in discord –

Нам просто нельзя быть вместе.
We just can not be together.

Уедем от непогоды
Let’s go from a nasty climate

Туда, где лишь два сезона
Thereto where is just two seasons

Пожизненно у природы,
For life with its own habits,

Туда, где живут муссоны...
Thereto where monsoons have reasons…

Где все времена у года
Where all times of year could named be

С одним лишь названьем - лето,
With only one word – a summer,

Стабилен прогноз погоды.
There a forecast’s very stable

Мне нравится очень это.
I like it so much and find well.

Распишет декабрь умело
December will make with method

Для новой зимы программу.
A program for coming winter.

Но мне до него нет дела –
But I do not care like absent –
         
Я видела эту драму.      
This drama runs slow or swift out.

Я так от зимы устала...
Of winter am I so tired…

Давай покупать билеты!
Let's buy tickets for a farewell!

И там подождём финала.
And there we will wait a final.

Летим поскорее в лето...
Let’s fly quickly in a summer…