Намалюйте митцi Украiну

Иван Дорош
Намалюйте митці Україну,
Щоб могутня і вільна була.
І заможну, щасливу родину,
І весну щоб нам вічно цвіла.

Не забудьте Дніпро і Карпати,
І степів золоте полотно,
І веселі українські хати,
Ясне сонце, що світить в вікно.

Щоб були там гаї і діброви
І пливли в небесах журавлі,
І вродливі дівки чорноброві,
Сине небо і мир на землі.

Намалюйте єдину країну,
І церквів золоті купола.
Неосяжну, святу УКРАЇНУ,
Щоб вона з полотна ожила.

Хай у кожній душі воскресає,
Свята віра і щира любов.
Нас ніколи, ніхто не здолає,
Бо козацька тече у нас кров.