Вохч ашхар тох имана

Сурен Асг Паргев
*******************************************Посвящается САмб_е
Мот ари аравотян
Кгркем кез им ангин
Миасин ев хавитян
Кмнанк менк танкагин.

Сери меч апренк у хин э
Мна тох етевум,
Тох Арев э у Лусин э
Шохеров мез вохчунум.

Вохч ашхар тох имана
Мер бахтин тох хиана,
Вор анцац таринеров
Хандипеленк урахов:

Вор мер серы иракан э
У анвердж ерджанкутян э

Кянкы шанс э мез твум
Каруценк сиров мец тун

16.06.2015 Сурен Асг Паргев