***

Наталия Боровская 2
Доню з раночком вітаю,
Та Ангелів прикликаю
Щоб принесли здоров’я міх,
Та залунав дитячий сміх.

Ще добробут у корзинці,
Та удачу у торбинці.
Освітили шлях життя
На щасливе майбуття.
17.06.15