***

Наталия Боровская 2
Синочок коханий, доброго ранку,
Бажаю тобі добра на світанку.
Хай праця твоя приносить плоди,
І чистим буде джерельце води.

Хай рівною буде широка дорога,
Осяяна сонцем і щедрістю Бога.
Удача на крилах тобі принесла
І щастя, і долю, і в серці тепла.

Нехай вже відкриється твоя стежина
Де на тебе чекає кохана дівчина.
Збудуйте свій дім, та народіть сина.
Хай буде щасливою ваша родина.
17.06.15