Зам сть

Наталия Боровская 2
Замість ;градів; – вибухи емоцій,
Замість куль – цілющий дощ.
Замість юшки в бліндажі –
Вдома на столі матусин борщ.

Замість диму їдкого на полі бою –
Запах паляниці у печі.
Замість важелезної рушниці –
Ніжна рученька коханої в руці.

А у серці вже тривога зникла,
Спокій ліг на душу назавжди.
Замість мутної води з калюжі
З джерела нап’єшся ти води.
17.06.15