От стария сандък Ден и Нощ

Борис Калинов
Но,
 ако тръгнеш
още с първите
 лъчи...
Макар с минута
(Или две!)
 по- рано,
Душата ми
от болка
 ще мълчи...
Денят- на разни
 настроения е
раздробен,
които Залезът събира
в едно- единно
цяло...

Странник
18.06.2015г.
Пловдив

Изображение- Интернет