Опухшi очi

Дина Кит
Проплакала всю ніч,
Опухші очі.
Я так стомилася, усе болить.
Я хочу спати,
Хочу відпочити трохи
Тому що серце так болить.
Я не ображена, лиш плачу.
Не беру слухавку, не відповім на смс.
А все тому, тому що я не хочу,
Мій стан мене сильніше!
Це все я!
Не хочу, щоб ти ображався,
Але вже сталося таке..
Вже скоро вечір.
Знову ці опухші очі...
Адже я виплакала їх за ніч.