Торiшнiй спогад

Наталя Мазур
Майже зотлілі на порох,
Сіро-брунатні на вид,
Шишки торішні у горах
Землю встелили.
А ми
Десь тут блукали з тобою
Серед кування зозуль.
Сосни столітні в ту пору
Нам шепотіли:
- Забудь....
Про настання епілогу
Знали вони лиш одні...
Шишки торішні, як спогад,
Впали під ноги мені.

13.04.2015р.
Хмільник