На белорусском языке

Елена Ролич
Iду i распраўляе вецер плечы,
Як добры сябар, ен чым  можа лечыць.
Удыхаю на поўныя грудзi яго сiлу
Прашу цябе, малю цябе
Ад болю ты мяне памiлуй.

За межамi кахання - ўсе не тое,
За межамi кахання - тут не трэба двое.
Для аднаго ў журбе праходзяць днi
И толькi ў галаве "дзе ты, дзе ты...."
Зачынены ўсе дзверы, i згублены ключы,
Зачынены ўсе дзверы, а ты хутчэй упусцi
У cвет дзе няма мяне,
Туды дзе зараз толькi ты -
На тэррыторыю кахання,
на тэрыторыю тваей душы.

Як здарылася, што згубiў я крылы,
I рэхам адгукаецца яшчэ "Мой мiлы".
Згараюць свечкi, быццам на ўсходзе зоркi
Пазнаўшы свет-крадзецца боль
Не можа быць шчасця не с табой.