Ще прийде, в Украiну, мирний час!

Свирина Нинель Анатольевна
Ще прийде, в Україну, мирний час!
***********************************
Як тільки но, з народу: кожен, з нас,
відкриє серце, щоб прийняти Світло
Любові Божої, яка мерщій розквітне,
то й прийде, в Україну, мирний час!

Оскільки  ж  ви, затьмарили свідомість:
жадобою та заздрісттю, бажанням помсти,
то й негаразди ж будуть, у житті, рости!
За вбивство, матимете смерть, натомість.

Ніхто, не винуватий, тільки ви! -
Скакали дикі танці, ви буремно ...
Та, за невдячність, потерпіли недаремно.
Бо ви, від Бога, подались до Сатани!

Заробітчани, проскакали Україну?! -
За тридцять срібняків: від Сємів, Гансів-
пішли на повідку й позбулись шансів:
і вільного життя, і незалежності країни.

То ж, зараз всі, хто хочуть, там панують:
американські  піддані, грузини, тощо ...
Й надалі слухаєте тих, хто платить гроші;
хто вашими руками, матерів, діток катують;

і плани здійснюють, не ваші і не"Раші".
... Чому ж країною самі ви не керуєте?!
Були ви вільними, тепер раби і не пануєте
на своїх землях - бо вони тепер, не ваші!

... Ось, до чого довели рідну Україну!
Ви спокусилися: на обіцянки, гроші ...
То що ж ви скиглите тепер, "хороші"?!
Самі ж ви зрадили і свій народ, країну.

... За кожну смерть маленької дитини,
... за кожну гірку сьозку, її  мами,
прийдется вам, з нащадками, віками,
весь віддавати борг, від кожної родини!

Як тільки но, з народу: кожен, з вас,
відкриє серце, щоб прийняти Світло
Любові Божої, яка мерщій розквітне,
то й прийде, в Україну, мирний час!
*******   / 21.06.2015 г. /