В щаст разом

Надежда Рубан
Віддзеркалюють  у  сонці
Звуки  срібного  потоку ,
Коханий  у  вишитій  сорочці
Жене  отару  на  толоку.

Чую  я  дихання  лісу,
Чисту  музику  дібров ,
І  співає  серце  пісню
Про  кохання ,  про  любов.

Я  напитися  не  можу
Полонинської  краси ,
І  промокнуть  мої  ноги
В  травах  літньої  роси.

Літній  вітерець  повіє,
Заколише  комиші ,
І  мелодія  надії
Заспіває  у  душі.

Пробіжить  те  щастя  тілом,
Розтривожить ,  звеселить ,
Будемо  ми  вдвох ,  із  милим,
У  коханні  вічнім  жить.


Автор : Н.П.Рубан.