про кохання

Лана Виноградова
Кохати значить цінувати,
І зранку в щічку цілувати,
І каву в ліжко подавати,
І проводжати, й зустрічати.
Кохання ж бо дає натхнення,
Дарує віру і прощення.
***

24.06.2015