Мир дому

Надежда Кошель
Мир дому!
    Мир серцю!
        Мир злагоді душ!
Не ставте на люте,
        на люті - ні руш!
Зривається серце,
Зриваються дні:
"Твоє на тобі, а моє на мені".

Закон бумеранга - природний закон,
Який полюсів розмагнічує тон.
Рясніє, яріє, зоріє калина:
"Мир дому,
     мир серцю,
             родині,
                людині!"
Моїй Україні!