КОЛИ?

Наталия Боровская 2
Шумить тихесенько джерельце під вербою,
Проміння сонця міниться в воді.
Чи ще колись зустрінусь я з тобою?
Не хочу більше бути у журбі.

Де ходиш ти, моє кохання яснооке,
Чи подарує доля мені шанс
Пізнати серденько твоє глибоке,
і станцювати разом щастя вальс?
21.06.15