Я спалюю ус мости

Надежда Рубан
         Я  спалюю  усі  мости.

       
Уже  немає  того  жару,
Погасла ,  зникла  тінь  надії ,
Любов  перетворилась  на  примару,
Твоя  любов  зовсім  не  гріє.

Не  мусиш  ти  мене  любити,
Твоєї  тут  нема  вини ,
Коханню  дуже  важко  жити,
Лиш  з  однієї  сторони.

Немає  слів  ,  ну  що  казати,
За  все  пробач ,  за  все  прости ,
Тебе  не  буду  більше  чекати,
Я  спалюю  усі  мости.

Коханню  нашому  немає
Вже  більше  місця  на  землі ,
Любов  давно  мене  катує,
Я  спалюю  всі  кораблі.

За  що  любов  мене  карає ?
Не  пущу  тебе  на  свій  поріг ,
Серце  палає  і  не   знає,
Що  розум  серцю  оберіг.

Я  так  лиш  розумом  рішила,
Спалю  мости  і  кораблі ,
Та  лиш  якась  нечиста  сила
В  моєму  серці  каже - Ні !…


Автор : Н.П.Рубан.