Сонце в долонях

Рубцова Юлия Николаевна
Принесу тобі сонце в долонях -
Відчайдушне,  велике,  палаюче!
Покладу на твоє підвіконня.
Час і відстань між нами долаючи,

Промінці перев`ються мереживом,
Кришталевими росами вкриються.
Моє сонце відверте,  безмежне!
Я кохаю,  плекаю надію!

Я затримую подих та серця стук,
У майбутнє вдивляючись потайки.
Укладаю кохання тобі до рук,
Марю ніжністю твоїх дотиків.