Гимн Украины мой вариант

Илья Вардиев
 
Розквітає Україна

Богом наречена

Вільно дихає родина

Зовсім недаремно.

 
Скільки праці та завзяття

Ми віддали щиро.

Рідні сестра ми і браття!

Слався, Батьківщино!

 
І немає кращої долі

Взагалі нікому,

Ніж вдихати вітер волі

І радіти дому.

 
Та нехай усі країни,

Друзі і сусіди

Поважають Україну

Ворогам тремтіти.

 
Дух квітучої країни

Щирий і могутній

Через всі лихі години

Нас веде в майбутнє.

 
Всі герої ми завзяті

І Майдана діти

Нікому нас не здолати

У цілому світі!

 
Рік за роком хай минає

Змінеться година.

Разом гімни ми співаєм,

Квітне Україна!

 
30.06.2015.