укр

Людмила Петрук
Купається сонце в хмаринах,-
Забуло про літо своє...
Дощами всю землю укрило,-
Та де ще таке воно є?

Що це за відпустка у сонця,
Коли червень липень стрічає?
Це літо ще, а чи вже осінь,-
Чому прохолода гуляє?

Зозуля веснянки співає,
В степах дикі мальви цвітуть...
Та сонечко, певно, не знає,
Що літні літа промайнуть...