Ой, ти, осине. укр

Людмила Петрук
Підв’язала спідницю туманом,
Кольорову кофтинку вдягла
Осінь рання, та вже золотава,
Що за бабиним літом прийшла.

І біжить по стежині, немовби,
Поспішає,- побаченню час
З дивним гостем,
Що теж невгамовний,-
З листя кленів розкинув палас.

Ой, ти, осине,- мила красуня,
Не спіши за вітрами зими...
Дай тебе  в полотні намалюю,
А тоді вже за ними біжи...

11жовтня 2014