Спогади...

Андрей Жадан
Твої спогади - твій біль,
Твій затишок руйнує гниль,
Ти уникаєш відношень,
Вони спотворюють любов.

Твоя самотність - сповідь,
Тебе не мучить сумління,
Не сподіваєшся на розуміння,
Мовчки лишаєш усе,
Не шкодуєш про втрачене лице,
Тому тебе ніхто й не пам'ятає…

Андрій Жадан

P.S На фото модель - Дарья Романец, фотограф - Артем Галькевич