A the talk-show

Вера Великих
СЕМНАДЦАТЫЙ ГОД

Празднуем год Голубого Козла…
Видно, судьба нас от зла не спасла.
Только томится в предчувствии дух:
Огненный скоро наступит Петух!


THE SEVENTEENTH YEAR

Celebrate the year of the Blue Goat...
Fate us from evil hasn't saved.
But the restless spirit talkes:
Soon will come the Fiery Cock!




ТОК-ШОУ

На ток-шоу все токуют
И трясутся, как от тока.
Эх, работу бы такую!
Жаль, что в "talk"е - мало толка.

Тalk-show — ток-шоу,
"talk"(англ.) - разговор, трёп, болтовня.



A TALK SHOW

On the talk-show everyone likes to talk.
They shake, as if the cocks in shock.
Oh, this job is easy!
But this labour useless.