Э. Дикинсон. 1303. Not One by Heaven defrauded sta

Ольга Денисова 2
1303

Никто обманут небом здесь
Не будет – хоть сочтен
Банкротом, все восстановить
Отыщет способ он. 
7-9.07.2015



1303

Not One by Heaven defrauded stay —
Although he seem to steal
He restitutes in some sweet way
Secreted in his will —