Карани вы мае, карани

Светлая Две Тысячи 10
Ліцвін - БЕЛАРУС! У мазгу ператрус! Дзе знайсці карані, каб да Волі дайсці...Каб успомніць усё, зразумець нам свой лёс... трэба марыць і верыць гэтым марам узнёслым! Трэба устаць нам з канап! Трэба скінуць сатрапаў, што зусім і не страшна, калі будзем мы РАЗАМ! Ёсць нагода нам зараз. Дык , гуртуемся, спадарства! Кожны годны да купы! Ды ўзяцца за рукі! Паглядзець на нябёсы, убачыць мару ўзнёслую! Яна дапаможа! І крый мяне Божа, калі і сёння не зможам! Хай удача спрыяе, хай нам моцы дае! Супраціў хай буяе, зграі спаць не дае! Хай са страхам кладзецца і са страхам устае. БЕЛАРУС ЦІ ЛІЦВІН! Будзь ты варты краіны!