Наталье

Ладамир Сережень
Шепочуть  діти, сидячи за партою:
-Наталя наша краще Клеопатри!
Як порівняти, одразу побачиш:
Ти красивіша і легша на вдачу.
Коли  зі школи завітаєш до підвалу*
Співаєш краще ти за Пугачову Аллу.
Прийдеш додому, ввімкнеш телевізор,
І посміхнешся, немов Мона Ліза.
Зловмиснику можеш накласти по пиці.
Подумає він – Шварценегер в спідниці
В тебе Макаренко міг би повчитись,
Як треба у школі з дітьми поводитись.
На кухні, немов Макаревич, ти дієш.
І так повсякчасно – смієшся, радієш.
Ти вмієш усе – кохати, співати,
Лише не вдається тобі сумувати,
Ти в кожного можеш розвіяти тугу,
Цінують тебе чоловіки й подруги.
І це не даремно – завжди вродлива,
Ти легка на вдачу і дуже щаслива.

*подвал в библиотеке - место сбора КСП "Круг"