Зварот да народу

Светлая Две Тысячи 10
 Перадвыбарная прамова перасідэнта . Зварот да народу

" Што табе ў маім імя ... сядзі ціха і не вякай. Бо як толькі штось пачую, вельмі я тады хвалююсь. І пацею я тады, бачу ў тым я Знак Бяды. Успамінаю Быкава... прозу, нават, не сьціхі )" А калі патлівы я , то ваняю як амбрА, што яшчэ і не духі, як насрана , пах такі. Так што , мілы мой народзец, гараджу табе гародзец ... з самай гідкае ілжы, ну , а што рабіць, скажы... Калі страшна да ўсрачкі, кожны дзень вывозяць тачкі...ўжо наймаю персанал, каб усюды пасьпяваў. Так жыву я шмат гадоў, гадаваў катоў, кароў, кавуны кашу сякерай , хлеб пяку і жыта сею... дзе ты родны мой саўгас... як сумую я без вас... трактарысты, дояры ... вы зусім не ваяры... Добра я прыстасаваўся...Вечна - ногі дагары...Ну , а вам не абяцаю, мне самому не хапае. Велькі маю бо расход - агароджа агарода ... ды яшчэ ... мая хвароба ..."